- Watervalstraat 23, 8510 Marke, Belgium
Bij Vol-Ver begrijpen we dat er dagen zijn waarop je de gezellige sfeer van ons restaurant wilt meenemen naar huis. Daarom hebben we met liefde een selectie van onze heerlijke gerechten samengesteld voor afhaal, zodat je thuis kunt genieten van onze culinaire hoogstandjes.
We bereiden met passie de meest smaakvolle gerechten, met de beste ingrediënten en authentieke smaken.
Het bestellen van afhaalgerechten is eenvoudig. Bekijk ons menu online, kies je favoriete gerechten en plaats je bestelling. We zorgen ervoor dat je maaltijd snel en vers wordt bereid, zodat je het op het door jou gewenste tijdstip kunt ophalen.
Dus waar wacht je nog op? Trakteer jezelf op een smaakvolle ervaring en geniet van de smaken van Vol-Ver bij je thuis. Bestel vandaag nog jouw favoriete afhaalgerechten en laat ons je verwennen met onze culinaire creaties.
Traiteurmenu ( foodbox: hapjes, vg, hdg, dessert) op aanvraag....
Af te werken met bijhorende fiche.
A la carte Koude gerechten
- Vol-au-vent met kip €31/kg
- Vol-au-vent met kip + zwezerik( 300gr) €56/kg
- Balletjes in tomatensaus €22/kg
- Varkenskaakjes op grootmoederswijze €31/kg
- Extra groenten en aardappel €7/pp
- Halve maantjes bladerdeeg €12/20stuks
- Garnalenbisque per liter €22/liter
- Dagsoep per liter €10/liter
- Tafelbrood ( per 2 personen ) 3€/stuk
- Assortiment kazen met garnituur €19
- Madeleines 15 stuks à €10
- Hapjesassortiment 5st pp €32/pp
A la carte Warme gerechten
Elke week kan je een visgerecht en vleesgerecht warm afhalen dit van donderdag tot maandag. Bestellen doe je gemakkelijk online...
Week 16/1 tot 20/1:
- Sint Jacobsvruchten met seizoensgroenten, aardappel en blanke botersaus €35
- Hertenkalf met seizoensgroenten en aardappel €35
- Dessert: Chocolade met praliné en karamel €12
TRAITEURBOX VALENTIJN
Afhaal tussen 16h & 17h30
24/25/26 januari
31/1/ 2 Februari
7/8/9 Februari
14/15/16 februari
21/22/23 februari
Menu 90 euro/pp
5 Hapjes, keuze uit 2 hoofdgerechten en een dessert.
Hapjes worden gedresseerd in ons servies. 100 euro waarborg in cash bij afhalen
Handleiding om de gerechten gemakkelijk af te werken.
Brood, boter madeleines
Hapjes:
Gemarineerde zalm
Vitello tonato
Langoustine
Gerookte paling
Zeeduivel
Hoofdgerecht :
Keuze uit:
- Gebakken Sint Jacobsvruchten,garnaal, seizoensgroenten en Nicolas aardappel
Of
- Kalfslende met morieljes, seizoensgroenten en aardappelgratin.
Dessert :
- Creatie met chocolade , bloedsinaasappel en amandel