Traiteur-Info

 Afhaaltraiteur 2018

Menu
(1/2) Canadese kreeft (600gr) decortiqué, met frisse aardappelsalade, tomaat
en laitue sla
Zeeduivel met handgepelde garnalen, prei, broccoli en kerrie
Kalfslende, opgevulde pomme Nicola, seizoensgroenten
witloof,... )
(extra: chocoladecreatie met appel & karamel)+ € 6 p.p.
€ 54 p.p.
 
 
Hapjesassortiment
€ 17 p.p./ 5hapjes
 
 
Canadese kreeft (600gr) decortiqué, met frisse aardappelsalade,
tomaat en laitue sla
1/2 € 26 p.p.
1/1 € 41 p.p.
 
Krokant gebakken kalfszwezeriken (200 gr), saus met rode porto gevulde pomme Nicola en
seizoensgroenten. (Warm hoofdgerecht)
€ 34 p.p.
Kalfsfond € 10 per liter
Visfumet  € 8 per liter
Bisque van schaaldieren met garnituur € 15 per liter
Huisgemaakte vol-au-vent € 29 per kg
Huisgemaakte balletjes in tomatensaus € 18 per kg
Tafelbrood ( 1 broodje per 2 personen ) €1,80 per stuk
Dagverse gebakken madeleine € 9 per 15 stuk
 

 

 

IMG 2446   img 2447b   IMG 2449   IMG 2452   IMG 2455

 

 

Beste klant,

Het restaurant is gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag.

Reserveren kan u online...

Gesloten van 28/10/2018 tot 05/11/2018


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter