Traiteurmenu Feestdagen 2021

 

Foodbox €88 pp

( 3 hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht,

brood, boter & madeleines )

 

Hapjes:

* Hamachi –komkommer – mierikswortel

* Terrine eendenlever – groene appel – knolselder

* Chorizo “ Chistorra” – butternutpompoen – pijlinktvis

Wijntip: Champagne Roger Barnier 1/1 €35

1/2 €18

 

Warm voorgerecht:

* Tarbot – langoustine – groene kruiden

Wijntip: Louis Jadot Chablis 1/1 €25

1/2 €13

 

Warm hoofdgerecht:

* Hertenkalf “ Grand veneur”

seizoensgroenten – gratin aardappel

Wijntip: Quinta de Lemos Jaen 1/1 €28

 

* Brood, boter, madeleines

 

Foodbox Upgrade:

2 Hapjes

Gillardeau oester – zuring – winterradijs

Zwezerik – boekweitnoedels – soja

€10 pp

 

Extra voorgerecht:

Sint-Jacobsvrucht – Europese kreeft – dashi €18

Kaviaar 10 gr €24

Wijntip: Knewitz Weisser burgunder €18

 

Dessert:

Chocolade Moelleux – Conference peer – hazelnoot €11

 

Assortiment 5 kazen met garnituur €15

 

 

Eindejaarsactie

Bij bestelling van De Foodbox + Upgrade hapjes & voorgerecht voor 2 personen

Gratis Champagne Laurent perrier La Cuvée 37,5cl brut

 

 

Bestellen kan tot 12 december.

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

 

De hapjes, koud voorgerecht en dessert worden door ons op bord gedresseerd.

( indien u alles in wegwerpschaaltjes wenst,

duidelijk vermelden bij bestelling )

 

Waarborg leeggoed

50 euro (2p)    /   100 euro (vanaf 3p)

Cash mee te brengen bij afhaling van uw bestelling.

 

Afhaal Vrijdag 24/12 tussen 14h & 16h

Leeggoed terug te brengen zaterdag 25/12 tussen 10h & 11h.

 

Afhaal Zaterdag 25/12 tussen 10h & 11h

Leeggoed terug te brengen maandag 27/12 tussen 10h &11h

 

Afhaal vrijdag 31/12 tussen 14h & 16h

Leeggoed terug te brengen zaterdag 01/01 tussen 10h &11h

 

Afhaal Zaterdag 01/01 tussen 10h & 11h

Leeggoed terug te brengen 03/01 tussen 10h &11h

 


 

A la carte

 

- Vol-au-vent met kip €29/kg

- Vol-au-vent met kip en zwezerik €42/kg

- Balletjes in tomatensaus €18/kg

- Varkenskaakjes op grootmoederswijze €29/kg

- Extra groenten en aardappel €7/pp

- Halve maantjes bladerdeeg €8/20stuks

- Garnalenbisque per liter €16/liter

- Dagsoep per liter €9/liter

- Tafelbrood ( per 2 personen ) 3€/stuk

- Assortiment kazen met garnituur €15

- Madeleines 15 stuks à €9

- Hapjesassortiment 5st pp €25/pp

 

- Tarbot – langoustine – groene kruiden

Voorgerecht €35

Hoofdgerecht €46

 

- Hertenkalf “ Grand veneur” –

seizoensgroenten – gratin aardappel

Hoofdgerecht €45

 

 

- Chocolade Moelleux – Conference peer – hazelnoot

€11

 

IMG 2446   img 2447b   IMG 2449   IMG 2452   IMG 2455

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 1/11 tot 10/11.


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter