Traiteurmenu Feestdagen 2022                          

 

Bestellen kan tot 15 december.

( alle bestellingen na 15 december op aanvraag )

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

 

De hapjes, koud voorgerecht en dessert worden door ons op bord gedresseerd.

( indien u alles in wegwerpschaaltjes wenst,

duidelijk vermelden bij bestelling )

 

Waarborg leeggoed

50 euro (2p)    /   100 euro (vanaf 3p)

Cash mee te brengen bij afhaling van uw bestelling.

 

Afhaal Zaterdag 24/12 tussen 14h & 16h

Leeggoed terug te brengen zondag 25/12 tussen 10h & 11h.

 

Afhaal Zondag 25/12 tussen 10h & 11h

Leeggoed terug te brengen maandag 26/12 tussen 10h &11h

 

GEEN TRAITEUR 31/12 & 1/1

 

 

Foodbox €88 pp

( 3 hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht,

brood, boter & madeleines )

 

Hapjes:

* Belotta – hoevekip

* Rode poon – venkel

* Chorizo “ Chistorra” – butternutpompoen

 

Wijntip: Champagne Roger Barnier 1/1 €33

 

Warm voorgerecht:

* Tarbot – handgepelde garnalen

 

Wijntip1: Italië Piemonte, Vajra monterustico, langhe Bianco ‘21 1/1 €16

Wijntip2: Portugal, Dao, Quinta de lemos “ dona santana white ‘21 1/1 €22

Wijntip3: Frankrijk Bourgogne, Louis jadot, chardonnay ‘21 1/1 €28

 

Warm hoofdgerecht:

* Fazant “ Fine Champagne”

seizoensgroenten – gratin aardappel

 

Wijntip1: Frankrijk, Languedoc Clos Centeilles ‘18 1/1 €18

Wijntip2: Italië Toscane, Fonterenza pettirosso ‘20 1/1 €26

Wijntip3: Frankrijk Bourgogne, Louis jadot, Ladoix ‘15 1/1 €32

 

* Brood, boter, madeleines

 

 

Foodbox Upgrade:

 

2 Hapjes

Gillardeau oester – komkommer

Sint Jacobsvrucht – knolselder

€12 pp

 

Extra voorgerecht:

Hamachi – gebakken langoustine €26

Kaviaar 10 gr €24

 

Wijntip3: Frankrijk Provence, Fontchene, les antiques ‘21 1/1 €26

 

Dessert:

Chocolade – Conference peer – karamel €12

Assortiment 5 kazen met garnituur €18

Wijntip1: Frankrijk, Languedoc Clos Centeilles, Erme ‘12 50cl €38

 

 

A la carte

 

- Vol-au-vent met kip €31/kg

- Vol-au-vent met kip en zwezerik €45/kg

- Balletjes in tomatensaus €22/kg

- Varkenskaakjes op grootmoederswijze €31/kg

- Extra groenten en aardappel €7/pp

- Halve maantjes bladerdeeg €8/20stuks

- Garnalenbisque per liter €18/liter

- Dagsoep per liter €9/liter

- Tafelbrood ( per 2 personen ) 3€/stuk

- Assortiment kazen met garnituur €18

- Madeleines 15 stuks à €10

- Hapjesassortiment 5st pp €27/pp

- Chocolade – Conference peer – karamel

 

- Tarbot – handgepelde garnalen

Voorgerecht €35

Hoofdgerecht €46

 

- Fazant“ Fine champagne” – seizoensgroenten – gratin aardappel

Hoofdgerecht €45

 

 

 

 

 

 

IMG 2446   img 2447b   IMG 2449   IMG 2452   IMG 2455

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 27/12 tot 04/01


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Schrijf in voor onze nieuwsbrief: