Warm af te halen gerechten op 4/5 December....tussen 18h & 21h. 

Wij voorzien 2 hoofdgerechten met bijpassende groenten en aardappel.

 Zeeduivel à l'armoricaine  €29

Hertenkalf Grand veneur   €29

 

Dessert: Crêpes Suzette €6

Hoe bestellen:  Mail of bel uw bestelling door...

Maak keuze uit levering of afhaal

Geef tijdstip door

 

U gerechten vers gemaakt om warm af te halen of bij u thuis te leveren.

 

Bestellingen beperkt.

Bedankt voor de steun....

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Traiteur A la Carte   ( vrijdag, zatedag en zondag tot 20/12)

Bestellen voor donderdag 19h.   Last-Minute bestellingen….mail gerust wat we nog in de aanbieding hebben…..   Info@vol-ver.be

Stel zelf uw menu samen. Af te halen vrijdag en zaterdag tussen 16h en 18h, Zondag tussen 10h & 11h.  

Thuislevering mogelijk op zaterdagvoormiddag.

Elk gerecht heeft een aparte bereidingswijze.   Wil u niet te lang in de keuken staan, kies dan eenzelfde menu uit voor uw gezelschap.

Deze gerechten kan u met bijhorende fiche opwarmen en bevatten leeggoed terug te brengen

Betalingen online of gepast cash bij afhalen.

 

Hapjes / Aperitief

Voorgerechten

Hoofdgerechten

Nagerechten

Extra’s

Hapjes Assortiment 5 stuks pp   € 18 pp

( min 2 personen )

Terrine Ganzenlever met bij passende garnituur en brioche   € 19

Duif met gebakken eendenlever

€ 30

Creatie appel, Callebaut chocolade en karamel

€ 8

Tafelbroodje

€ 1,80

Hapjes Assortiment 3 stuks pp   € 12 pp

( min 2 personen )

 

Salade Gemarineerde hoevekip en belotta ham

€ 18

Tarbot met langoustine

€ 33

Dame blanche

€ 7

Halve maantjes in bladerdeeg

€6/20stuks

Huisbereide paté wilde eend.  

€ 8 (150gr)

Zeeduivel met handgepelde garnalen       €21

Fazant Fine Champagne

€ 29

Assortiment kaas

€ 11

Vacherin mont d’or

400gr ( voor 2 personen )  

€ 21

Gillardeau oester

Natuur & geopend

€ 16   6 stuks

Coquille en gamba, fregolasalade en dashi

 € 22

 

Hazenrug Harlekijn

€ 34

Dagverse Madeleine

€ 9 / 15 stuks

Dagsoep

Per liter

€ 8

 

Huisgemaakte klassiekers:

Vol-au-vent met kip €29/kg                                                                                

Vol-au-vent met kip en zwezerik €42/kg                                                              

Balletjes in tomatensaus €18/kg                                                                           

Varkenskaakjes op grootmoederswijze €29/kg                                                      

Extra groenten en aardappel €7/pp  

                                                                              

 Weekendlunch   € 18 telkens met bijpassende groenten en aardappel

27/28/29-11 :   Kalfstong in madeirasaus

4/5/6-12 :   Witloof in hesp

11/12/13-12 :   Varkenswangetjes op grootmoeders wijze

 

Voorstel wijnen: 

Wit:

Klassiek: Louis Jadot Bourgogne Aligoté   €13

Modern: Ebner Ebenauer, Oostenrijk Gruner Veltliner  €12

Topper: Ch. De Fosse -Seche Arcane Loire Chenin blanc  €23

1/2 fles ( 37,5cl ) Louis Jadot Chablis  Bourgogne  €11

Rood:

Klassiek: Domaine de Gournier independante  Frankrijk Languedoc Sangiovese-Sciaccarello €11

Modern: Malat Redpoint Oostenrijk, Zweigelt-Merlot-Cabernet Sauvignon €14

Topper: Vil Lusionistes spanje-Priora, Carignan €24

1/2 fles ( 37,5 cl ) Louis Jadot Bourgogne pinot noir  €10

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------   

Feestelijk 3 gangenmenu Kerst

€65 ( 2 voorgerechten en hoofdgerecht )

 

* Terrine ganzenlever en gerookte paling

Wijntip: Oostenrijk Pollerhof vom loss ’19 ( Sauvignon blanc, gelber muskateller ) €15

 

* Tarbot met handgepelde garnalen en blanke botersaus

Wijntip: Frankrijk – Bourgogne Louis Jadot Chablis ’18 ( Chardonnay ) €20

 

* Gebakken duif met seizoensgroenten

Wijntip: Portugal - Dao Quinta de Lemos ’09 ( Jaen ) €23

 

Gerechten van het menu ook apart te verkrijgen

Bestelling doorgeven per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerechten kunnen afgehaald worden:

24-12 tussen 15h & 18h

25-12 tussen 10h & 11h30

26-12 tussen 16h & 17h30

27-12 tussen 10h & 11h30

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

De hapjes, koude voorgerechten en dessert worden door ons op bord gedresseerd.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Extra’s  Kerst & Nieuw

Hapjes assortiment: 3 stuks €12 p.p.

Hapjes assortiment: 5 stuks €18 p.p.

Gillardeau oester: 4 stuks €14

Kreeft Belle-vue:

½ €26

1/1 €44

Garnalenbisque €15/L

Dessert: creatie van chocolade à €8

Assortiment kaas €11

Tafelbroodje: €1,80

Madeleine 15 stuks à €9

Huisgemaakte klassiekers:

Vol-au-vent met kip €29/kg

Vol-au-vent met kip en zwezerik €42/kg

Balletjes in tomatensaus €18/kg

Varkenskaakjes op grootmoederswijze €29/kg

Extra groenten en aardappel €7/pp

Halve maantjes bladerdeeg €6/20stuks

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Feestelijk 3 gangenmenu Nieuwjaar

€70 ( 2 voorgerechten en hoofdgerecht )

 

* Sint Jacobsvrucht met kreeft, fregulasalade en dashi

Suplement Kaviaar 10gr €22

Wijntip: Frankrijk – Bourgogne Louis Jadot ( Aligoté ) €13

 

* Zeeduivel met langoustine

Wijntip: USA – Columbia crest ( Chardonnay ) €14

 

* Hertfilet met seizoensgroenten, jus “grand Veneur”

Wijntip: Frankrijk - Bordeaux Ch. Du Moulin ’14 ( Merlot-Cabernet Sauvignon ) €26

 

Gerechten van het menu ook apart te verkrijgen

Bestelling doorgeven per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gerechten kunnen afgehaald worden:

31-12 tussen 15h & 18h

1-01 tussen 10h & 11h30

2-01 tussen 16h & 17h30

3-01 tussen 10h & 11h30

Alle bestellingen dienen vooraf betaald te worden.

De hapjes, koude voorgerechten en dessert worden door ons op bord gedresseerd.

 

IMG 2446   img 2447b   IMG 2449   IMG 2452   IMG 2455

 

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter