Sample image

 

 

Hapjes voor bij het aperitief

 

Kroketjes van zwezerik met tartaar

€ 9.00 ( 2 stuks )

 

Carpaccio van Sint-Jacobsvrucht met ponzu

€ 10.00

 

Terrine van ganzenlever met passievrucht

€ 9.00


 Voorgerechten

 Kalfstartaar met Gillardeau oester, aardpeer en waterkers

€ 23.00

 

Kreeft met blanke botersaus

€ 25.00

 

Krokant gebakken kalfszwezeriken met hopscheuten

€ 26.00

 

Beste klant,

Het restaurant is gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag.

Zaterdagmiddag open voor groepen vanaf 15 personen

Reserveren kan u online...

Het restaurant zal gesloten zijn tot  20/04/2020.  #Covid-19

In die periode voorzien wij extra traiteur om thuis te genieten van onze keuken.  


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter