Sample image

 

 

Hapjes voor bij het aperitief

 

Kroketjes van zwezerik met tartaar

€ 9.00 ( 2 stuks )

 

Gillardeau oester

€ 9.00

 

Carpaccio Sint-Jacobsvrucht en ganzenlever

€ 11.00


 Voorgerechten

 Roggevleugel met Noordzeegarnalen, daslook en hopscheut

€ 28.00

 

Kreeft met blanke botersaus

€ 25.00

 

Krokant gebakken kalfszwezeriken en morielje

€ 25.00

 

Beste klant,

Het restaurant is gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag.

Zaterdagmiddag open voor groepen vanaf 15 personen

Reserveren kan u online...

Wij gaan verbouwen, waardoor het restaurant gesloten zal zijn van  11/04/2019 tot 24/04/2019


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter