Sample image

 

We houden rekening met vooraf meegedeelde allergieën en dieetwensen.

Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+8€) aan te rekenen voor de aanpassingen.

 

Menu

Langoustine – zeebaars – dashi  

Ch. De Suronde – Loire - 2019 7,5

St Bernardus Extra – Brouwerij St Bernardus – Watou (4,8°) € 6

 

★ Zeeduivel – Bouchot mossel – Lavas

Jeff Carrel – Roussillon - 2019 7

St Bernardus Wit – Brouwerij St Bernardus – Watou (5°) € 6

 

Zwezerik – grijze garnalen – Duchesse de bourgogne

Terre des dames – Languedoc - 2019 8

Flemish red ale –The Brew Society – Heule (6°) € 7

 

★Jonge duif – spitskool - courgette

Clos Centeilles – Languedoc - 2013 7

St Bernardus Triple – Brouwerij St Bernardus – Watou (8°) € 7

 

★ Aardbei – citroen - rabarber

Brachetto d’Acqui – Piemonte - 2019 8

Martha Guilty pleasure – The Brew Society - Heule (8°) € 7

 

Menu 3 gangen - 50.00 p.p.

( Zeeduivel / duif / dessert )

Niet op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag

Menu 4 gangen - 65.00 p.p.

(+Langoustine )

Menu 5 gangen - 80.00 p.p.

 (+Zwezerik)

 

★ Extra: Assortiment kazen : €15.00 p.p.

Kaas ipv Dessert: € 9.00 p.p.

The Madeira Collection – 1 Medium sweet or 2 dry 9

Fourchette – Brouwerij Van Steenberge – Ertvelde (8°) 8

 

A la carte:

Extra hapjes

2 Gillardeau oester €12

4 Kroket varkensstaart €12

Kalfskop / tomaat €9

 

(Op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag serveren wij voorgerecht en hoofgerecht! Enkel hoofdgerecht NIET mogelijk )

 

 

Voorgerecht

 

Hoofdgerecht

 

Dessert

 

Zeebaars - langoustine €32

 

Tarbot ( per 2 personen) €46 pp

 

Aardbei - citroen €14

 

Kreeft warm €37

 

Duif   €35

 

Dame blanche   €12

 

Zwezerik €34

 

Angus Grand Cru €36

 

Assortiment kaas   €15

Beste klant,

 Wij zijn gesloten tot 04/08.

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter