Sample image

 

We houden rekening met “bij reservatie meegedeelde “ allergieën en dieetwensen.

Indien U wijzigingen wenst aan dit menu, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+8€) aan te rekenen per aanpassing.

 

Menu

Zeebaars – kokkel

Weingut Am Klotz – Duitsland 2020 9,5

Franc Belge – Brouwerij de Ranke Dottignies (5,2°) €6,5

 

 Zeeduivel – witte asperge

Knewitz Duitsland 2020 10

Nachtraaf – De Nachtraafbrouwers – Diksmuide (5°) €7

 

+  Kalfszwezerik – artisjok

Fontchene-Les Antiques – Frankrijk 2021 10

Stagent – Jan, Tom, Pieter en Pim Gent-Stasegem (6,1°) €8

 

+   Oosterschelde kreeft – morilles

Paul Cluver – Zuid Afrika - 2018 10

Ira – The brew Society Heule (7°) €7,5

 

★Parelhoen “Label Rouge” – bloemkool – courgette

Ch. De Miniere – Frankrijk 2011 9

Luxuria – The brew Society Heule (9°) €8

 

★ Aardbei – citroen

Dr. Loosen – Duitsland 2020  9

Rodenbach Grand Cru – Brouwerij Rodenbach Roeselare (6°) €8

 

Menu 3 gangen ( volgens marktaanbod ) 60 p.p.

Niet op vrijdagavond, zaterdag, zondagmiddag en feestdagen

Menu 4 gangen ( ) 75 p.p.

+ Zwezerik 20 p.p.

+ Oosterschelde kreeft 34 p.p.

 

Extra: Assortiment kazen : €16.00 p.p.

Kaas ipv Dessert: € 9.00 p.p.

The Madeira Collection 9 / Quinta da Gaivosa Port ’14 9

Vicaris – Brouwerij Dillewyns – Dendermonde – (7°) 9,5

 

 

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 19/07 tot 08/08


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Schrijf in voor onze nieuwsbrief: