Sample image

 

We houden rekening met vooraf meegedeelde allergieën en dieetwensen.

Indien dit niet vooraf gemeld wordt, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+8€) aan te rekenen voor de aanpassingen.

 

Menu

Rund Angus Grand cru – sardine – biotomaat

Malat – Oostenrijk 2018 7,5

Chimay dorée – Trappistenabdij van Scourmont Chimay (4,8°) € 6

 

 Griet – Bouchot mossel – dashi

Pica Pica – Portugal 2020 7,5

Superbia – The Brew Society – Heule (7°) € 9

 

   Langoustine – Belotta ham – artisjok

Fuori Mondo – Italië2019 8

Hommelbier – Leroy Breweries – Poperinge (7,5°) € 6

 

★ Parelhoen – aubergine – kimchi

Vil Lusionistes Unanim – Spanje - 2019 8

XX Pale Grand cru – The Brew Society – Heule (6,2°) € 8

 

★ Framboos – zuring – amandel

Ch. Lafitte – Frankrijk 2013 8

Rodenbach Grand cru – Brouwerij Rodenbach – Roeselare (6°) € 7

 

Lunchmenu 2 gangen - 40.00 p.p.

Maandag, donderdag en vrijdag vanaf 12h

 

Menu 3 gangen - 50.00 p.p.

( Griet / parelhoen / dessert )

Niet op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag

 

Menu 4 gangen - 65.00 p.p.

 

★ +  Menu 5 gangen - 80.00 p.p.

 

Extra: Assortiment kazen : €15.00 p.p.

Kaas ipv Dessert: € 9.00 p.p.

The Madeira Collection – Nr.1 Medium sweet or Nr.2 dry 9

Fourchette – Brouwerij Van Steenberge – Ertvelde (8°) 8

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter