Sample image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

We houden rekening met “bij reservatie meegedeelde “ allergieën en dieetwensen.

Indien U wijzigingen wenst aan dit menu, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+8€) aan te rekenen per aanpassing.

 

Menu                                            

Gillardeau oester – mierikswortel ( supplement 10G Kaviaar €22 )                                          

         Appel & kweepeer 9

         Ch. De Bioul – Belgie 2020 10

         Bar Blanche – Brouwerij bar belge Zedelgem (5,8°) 8

 

Zeeduivel – grijze garnaal                                                                                                                   

        Perzik 8

       Domaine Rimbert Frankrijk 2020 9,5

       Saison OX – Brouwerij OX – Wevelgem – (6°) 7,5

 

+ Kalfszwezerik – pijlinktvis   “ Signatuur “                                                          

         Citroengras & chili 8

         Knewitz – Duitsland 2020 11

        Bon Secours Blonde – Brouwerij Caulier Peruwelz (8°) 7,5

 

+ Sint Jacobsvrucht                                                                                        

         Rode biet & gember 8

         Uwe Schiefer – Oostenrijk - 2019 10

         Vicaris Tripel – Brouwerij Dilewyns Dendermonde (8,5°) 7

 

Fazant – knolselder                                                                                           

         Dornfelder 8

         Tannat – Frankrijk 2019 10

         Paix Dieu – Brouwerij Caulier Peruwelz (10°) 8

 

Chocolade – amandel                                                                                                   

         Williams peer 8

         Clos Centeilles Erme – Frankrijk 2012  11

          Invidia – The brew Society Heule (10°) 8

 

Extra: Assortiment kazen : €18.00 p.p.                Kaas ipv Dessert: € 10.00 p.p.

Chat Gris Vin Orange 10,5 / The Madeira Collection 11 / Quinta da Gaivosa Port ’149 / Hopus – Brouwerij Lefebvre – Quenast (8,5°) 7

 

Menu 3 gangen ( volgens marktaanbod ) 60 p.p.

Niet op vrijdagavond, zaterdag, zondagmiddag, vooravond van feestdagen en feestdagen

 

Menu 4 gangen ( ) 80 p.p.

+ Zwezerik 20 p.p.

+ Sint Jacobsvrucht 20 p.p.

 

Zaterdagavond serveren wij enkel het 6 gangenmenu  ( a la carte & andere menukeuzes niet mogelijk )

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 27/12 tot 04/01


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Schrijf in voor onze nieuwsbrief: