Sample image

 

We houden rekening met bij reservatie meegedeelde allergieën en dieetwensen.

Indien u wijzigingen wenst aan dit menu, zijn wij genoodzaakt om een supplement (+8€) aan te rekenen per aanpassing

 

Menu

Hamachi – mierikswortel – dashi

Ch. De Suronde – Frankrijk 2020 7,5

Vie – Brouwerij Ruimtegist Kortrijk (65°) € 7,5

 

 Zeeduivel – Noordzee garnalen – bloemkool

Bisci – Italië 2020 8

Bernardus Tokyo – Brouwerij St. Bernardus – Watou (6°) € 6

 

   Kalfszwezerik – pijlinktvis – butternut

Franzen – Duitsland - 2020 9

Tripel I like – Pieter uit Heule (9°) € 7

 

★ Fazant – grondwitloof – dadel

Anton Bauer – Oostenrijk - 2018 8,5

Maître Tripel – Brouwerij De Meester – Stasegem (8,5°) € 6,5

 

★ Callebaut chocolade – Conference peer – clementine

Ch. De Miniere – Frankrijk   8

Obsquur – Brouwerij Ruimtegist – Kortrijk (9°) € 7,5

 

Lunchmenu 2 gangen - 40.00 p.p.

Maandag, donderdag en vrijdag vanaf 12h

 

Menu 3 gangen - 50.00 p.p.

( Zeeduivel / Fazant / dessert )

Niet op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag

 

Menu 4 gangen - 65.00 p.p.

 

★ +    Menu 5 gangen - 80.00 p.p.

 

Extra: Assortiment kazen : €15.00 p.p.

Kaas ipv Dessert: € 9.00 p.p.

The Madeira Collection – Nr.1 Medium sweet or Nr.2 dry 9

Fourchette – Brouwerij Van Steenberge – Ertvelde (8°) 8

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 1/11 tot 10/11.


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter