Sample image

 

We houden rekening met vooraf meegedeelde allergieën en dieetwensen.

Indien dit niet vooraf gemeld wordt,

zijn wij genoodzaakt om een supplement (+8€) aan te rekenen voor de aanpassingen.

 

 

 

 

 

Menu

 

★Sint-Jacobsvrucht met ganzenlever, gele biet en quinoa

Coquilles Saint-Jacques au foie d’oie, betterave jaune et quinoa

Columbia Crest – Chardonnay 2016 7,5 / Westmalle Extra € 7

 

★  Zeeduivel met handgepelde garnalen, platte peterselie en prei

Lotte, crevettes, persil et poireau

Knewitz – Weisser burgunder 2016 7,5 / Chimay Dorée 7

 

   Krokant gebakken hartzwezerik met langoustine en schorseneer

Ris de veau croustillant cuit avec langoustine et salsifis

El Zarzal - Godello 2018 8 / Saison de dottignies € 7

 

Wilde eend met knolselder, grondwitloof en dadel

Canard sauvage, céleri-rave, endives et dattes

R’dotto royale 2017 8 / Westmalle tripel € 7

 

★ Dessert met chocolade, Conference peer en mandarijn

Dessert au chocolat, poire Conference et mandarine

Stiegelmar – Trockenbeerenauslese 2014 7,5 / Martha Brown eyes € 7

 

Menu 3 gangen - plats - 47.00 p.p.

( Vlaswijting/ Lieu jaune – Eend / Canard - dessert )

Niet op vrijdagavond, zaterdagavond en zondagmiddag

Pas le vendredi soir, samedi soir et dimanche midi

 

Menu 4 gangen - plats - 58.00 p.p.

★ +  Menu 5 gangen - plats 70.00 p.p.

 

Extra: Assortiment kazen - Supplément : Assortiment de fromages : €14.00 p.p.

                                                 Kaas ipv Dessert - Du fromage au lieu du Dessert : € 8.00 p.p.   The Madeira Collection € 9 /Fourchette blond € 8

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Newsletter