Menu's

Vanaf 9 november 2017

 

Sample image

 

 

★       Menu Vol-Ver 3-gerechten - € 41.00 p.p.
★ + ¤ Menu Vol-Ver 4-gerechten - € 52.00 p.p.


 
★ Schelvisen pijlinktvis, bouillabaisse en Fidua

¤ Sint Jacobsvrucht & Secreto, Flandrien kaas en ui

Wilde eend, eendenlever, grondwitloof en chanterelles

★ Creatie van Conference peer, Callebaut chocolade 70% en macadamianoot


 Extra: Canadese kreeft met kaviaar (5gr p.p.)

€ 25.00 p.p.

Extra: Assortiment kazen - Kaasmeester Callebaut € 14.00 p.p.

Kaas ipv Dessert € 8.00 p.p.

Beste klant,

Het restaurant is gesloten op maandagavond, dinsdag en woensdag.

Reserveren kan u online...

Gesloten van 02/1/2018 tot 10/1/2018


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

Newsletter