A la carte

 

 

 

 

 

 

A la carte:

Extra hapjes

 Paté wilde eend €11

 Kroket zwezerik €15

 

(Op vrijdagavond, zaterdag, zondagmiddag, vooravond van feestdagen en feestdagen serveren wij voorgerecht,

hoofgerecht en dessert!        Enkel hoofdgerecht NIET mogelijk.       Zaterdagavond enkel 6 gangenmenu! )

 

 

Voorgerecht

 

Hoofdgerecht

 

Dessert

 

Zeetongfilet €42

 

Tarbot €65

 

Chocolade “Satongo” €15

 

2x Langoustine €65

 

Duif   €49

 

Dame blanche €14

 

Zwezerik - €55

 

Angus Grand Cru €49

 

Sabayon (per 2 personen) €17pp

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 01/11 tot 7/11


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Schrijf in voor onze nieuwsbrief: