A la carte

 

 

 

 

 

 

A la carte:

Extra hapjes

 Gillardeau oester €18

 Kroket zwezerik €15

 

(Op vrijdagavond, zaterdag, zondagmiddag, vooravond van feestdagen en feestdagen serveren wij

voorgerecht, hoofgerecht en dessert!        Enkel hoofdgerecht NIET mogelijk )

 

 

Voorgerecht

 

Hoofdgerecht

 

Dessert

 

2x Sint Jacobsvrucht  €48

 

Tarbot €65 pp

 

Citrus – matcha €15

 

2x Langoustine €65

 

Duif   €48

 

Dame blanche €14

 

Zwezerik  €66

 

Angus Grand Cru €48

 

Sabayon (per 2 personen) €17pp

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 15/02 tot 22/02


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Schrijf in voor onze nieuwsbrief: