A la carte

 

 

 

 

 

 

A la carte:

 

 

Extra hapjes

 

Gillardeau oester €18

 

Kroket zwezerik €15

 

(Op vrijdagavond, zaterdag, zondagmiddag, vooravond van feestdagen en feestdagen serveren wij voorgerecht,

hoofgerecht en dessert!        Enkel hoofdgerecht NIET mogelijk.       Zaterdagavond enkel 6 gangenmenu! )

 

 

Voorgerecht

 

Hoofdgerecht

 

Dessert

 

Hamachi  €35

 

Tarbot €65 pp

 

Citroen - zuring €15

 

Kreeft €65

 

Duif   €49

 

Dame blanche €14

 

Zwezerik - €55

 

Angus Grand Cru €49

 

Sabayon (per 2 personen) €17pp

 

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 09/04 tot 17/04


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Schrijf in voor onze nieuwsbrief: