A la carte

 

 

A la carte:

 

Extra hapjes

 

Gillardeau oester €16

 

Kroket zwezerik €15

 

(Op vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag serveren wij voorgerecht en hoofgerecht! Enkel hoofdgerecht NIET mogelijk )

 

 

Voorgerecht

 

Hoofdgerecht

 

Dessert

 

Asperge “Flamande” Langoustine €42

 

Tarbot ( per 2 personen) €55 pp

 

Aardbei – citroen €15

 

Kreeft “Oosterschelde” €48

 

Duif   €45

 

Dame blanche €14

 

Zwezerik €41

 

Angus Grand Cru €45

 

Sabayon (per 2 personen) €14pp

Beste klant,

 

Reserveren kan u online...

Klik hier voor ons afhaalmenu!

Restaurant & traiteur gesloten van 19/07 tot 08/08


Culinaire groeten,
Sharon & Sébastien

icons vol ver reservaties

icons vol ver cadeaubon

icons vol ver traiteur

Schrijf in voor onze nieuwsbrief: